PicsArt Premium APK

0
  
  PicsArt, mobil cihazlarda kullanabileceğiniz, hepsi bir arada fotoğraf ve video düzenleyisidir. Etkileyici fotoğraf efektlerine, çizim araçlarına, resim düzenleyicisine, kolaj yapıcısına, kameraya, fotoğraf filtrelerine, video düzenleyicisine, ücretsiz resim kitaplığına, yüz takaslı yüz düzenleyiciye erişin ve daha fazlasını yapın! Bugüne kadar 700 milyondan fazla indirme ile 2019 yılında dünya çapında en çok indirilen 14. uygulama ile yaratıcılığınızı serbest bırakın.

 FOTOĞRAF EDİTÖRÜ
Kırpma, germe ve klonlama için binlerce şaşırtıcı araç. Sanatsal fotoğraf filtreleri (HDR dahil), çerçeveler, arka planlar ve kenarlıklardan oluşan tam bir kütüphane. İnce ayar için fırça modunu kullanın ve ayarlanabilir saydam katmanları kullanarak çift pozlama yapın. 100’den fazla yazı tipi, resimlere metin eklemeyi ve mem oluşturmayı kolaylaştırır.

VİDEO EDİTÖRÜ
En havalı fotoğraf özelliklerimizden bazıları artık video için etkinleştirildi. Eğlenceli filtreler ve çıkartmalar ekleyerek ve ardından sosyal medya için boyutunu ayarlayarak benzersiz hikayenizi hayata geçirin. Mesleki deneyim gerekmez!

TEKRAR
Düzenleme sürenizi yarıya indirin. Yeniden Oynatma, düzenleme adımlarını (baştan sona) görüntülemenizi ve her adımda yalnızca bir dokunuşla bunları kendi resminize kolayca uygulamanızı sağlar. Her adım beğeninize göre özelleştirilebilir. PicsArt topluluğu günde yüzlerce yeni Tekrar ekler ve yakın zamanda eklenen Tekrarlar her zaman kullanılabilir.

RESİMLERİ VE DÜZENLEMEYEN GÖRÜNTÜLERİ
PicsArt, mobil cihazlarda resim yeniden düzenlemeye izin veren ilk kişi oldu! #Freetoedit hashtag’i içeren herhangi bir fotoğrafla başlayın, istediğiniz şekilde düzenleyerek kişisel bir dokunuş ekleyin ve ardından PicsArt topluluğuyla tekrar paylaşın.

KROKİ
Herhangi bir selfie alın ve elle çizilmiş görünen bir kroki oluşturun. Çizim efekti, portrenizin ana hatlarını otomatik olarak algılar ve işi sizin için yapar. Arka plan ve çizgi rengini beğeninize göre değiştirin. Beş Sketch efekti mevcuttur.

PICSART GOLD
PicsArt’ın Gold aboneliği, BİNLERCE PREMIUM ÇIKARTMA, YAZI TİPİ, ÇERÇEVELER, KOLAJLAR VE MASKELERE erişim sağlar! Her zaman YENİ ÖZEL içerik ekliyoruz. Tüm bunlar reklamsız bir düzenleme deneyimi ile. Nominal aylık veya yıllık abonelik ücreti için 3.000 $ değerinin üzerinde içerik alın.

PicsArt Gold üyeliğinize ücretsiz deneme ile başlayın. Google Play hesabı başına bir deneme sürümünü sınırlayın. Deneme süresi sona erdiğinde sizden nominal bir abonelik ücreti alınır. Geçerli sürenin bitiminden en az 24 saat önce otomatik yenileme kapatılmadığı sürece Gold aboneliğiniz otomatik olarak yenilenir. Aboneliğiniz herhangi bir promosyon indirimine tabi ise indirim geçerli sürenin sonunda sona erer ve yenileme sonrasında standart ücretlendirilirsiniz. Üyeliğinizi yönetmek ve otomatik yenilemeyi kapatmak için Google Play’inize gidin. Satın alma onaylandığında Google Play’inizden ödeme alınacaktır. Şartlar ve koşullarımız hakkında daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz: https://picsart.com/terms-and-conditions

ÜCRETSİZ ÇIKARTMALAR & ÇIKARTMA MAKİNESİ
PicsArt’ın Kesme Aracı, herhangi bir resimden özel Çıkartmalar oluşturmanıza ve paylaşmanıza olanak tanır. 5 milyondan fazla ücretsiz kullanıcı yapımı Çıkartma ve küçük resim zaten uygulama içi olarak mevcuttur. Resimlere Çıkartmalar ekleyin (düzenleme başına 30+ Çıkartma), başkalarının resimlerini yeniden karıştırın ve paylaşın.

SİHİRLİ ETKİLER
PicsArt’ın Sihirli Efektleri, fotoğraflarınıza tek bir tıklamayla tam bir görünüm kazandırır. Galaxy, Rainbow, Flora ve White Ice gibi birkaç şaşırtıcı tasarım arasından seçim yapın.

KOLAJ MAKİNESİ VE GRİDLERİ
PicsArt’ın kolaj oluşturucu 100’den fazla ücretsiz, kullanımı kolay şablon sunar. Izgara tarzı, şablon veya serbest stil kolajlar yapın.

ÇİZİM
PicsArt Draw, özelleştirilebilir fırçalar, katmanlar ve profesyonel çizim araçları içerir.
➤Gold / Premium özellikleri aktif.
➤Reklamlar kaldırıldı.


📲 Uygulama: picsart Premium APK
🆚 Versiyon: 20.4.1
⬇️ Boyut: 56 MB



Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)